Zo zit het dus écht met bruin- en witbrood

Bruin brood is ontzettend goed voor je, en wit brood is verschrikkelijk. Of was bruin brood nou stiekem geverfd, en is het eigenlijk gewoon wit brood? Het echte antwoord blijft uit, en ondertussen weten we steeds minder goed wat nou écht verstandig is wanneer het op je bammetje aankomt. Maar niet getreurd, het antwoord is daar!

Uit nieuw onderzoek van Weizmann Institute of Science blijkt dat het effect van bruin en wit brood, zal verschillen per persoon. De onderzoekers namen de proef op de som met zo’n twintig proefpersonen. Hierbij werd gekeken hoe hun lichamen reageerden op ambachtelijk zuurdesembrood en op wit fabrieksbrood. Al snel kwamen de onderzoekers erachter dat verschillende mensen beter reageerden op een bepaald soort brood. De ene persoon kon goed tegen wit, de ander kon beter bruin eten.

Originele post: http://themodelhouse.tv/food-nl/zo-zit-het-dus-echt-met-bruin-en-wit-brood

pledge

belofte

Het hart van dit platform is de Pledge:
dertien beloften over het verbeteren
van de gezondheid van modellen en
het streven naar de beste
werkomstandigheden voor iedereen
in de modebranche.

Wij hebben jou nodig!
Alleen in samenwerking met alle belanghebbenden van de industrie wordt The Model’s Health Pledge een succes en zal de gezondheid van modellen en de werkomgeving in de mode worden verbeterd!

meldpunt

Ben jij of een naaste in een ongezonde werksituatie in de modebranche terecht gekomen? Dan kan je hier (anoniem) een melding van deze zorgwekkende werkomstandigheden maken, zodat wij met de verantwoordelijke(n) aan een oplossing kunnen werken. Samen maken we onze industrie gezonder!