Ondertekenaars

The Model’s Health Pledge is een samenwerking van tot nu toe ruim 60 bedrijven die de Pledge hebben ondertekend. Dit netwerk van bedrijven heeft zelf verantwoorde werkomgevingen; het verbeteren en waarborgen van deze goede werkomstandigheden staat hoog in hun vaandel. Daarnaast spannen zij zich in om alle belanghebbenden in de industrie bewust te maken van het belang van gezonde werkomstandigheden. Met hun deelname aan het netwerk committeren zij zich aan de beloften van de pledge en aan het aangaan van dialoog en indien van toepassing verbetering bij een melding.

Alles is gezondheid

Voor een overzicht van alle partijen die de intentie hebben om gezondheid te bevorderen, maar die niet toetreden tot TMHP, kunt u terecht op de site van Alles is gezondheid.

Deel jij onze missie?

Lees hier de Pledge en registreer om deel te nemen. Alleen door samen te werken wordt The Model’s Health Pledge een succes!

Netwerk

Agencies

Media

Merken

Dienstverleners

pledge

belofte

Het hart van dit platform is de Pledge:
dertien beloften over het verbeteren
van de gezondheid van modellen en
het streven naar de beste
werkomstandigheden voor iedereen
in de modebranche.

Wij hebben jou nodig!
Alleen in samenwerking met alle belanghebbenden van de industrie wordt The Model’s Health Pledge een succes en zal de gezondheid van modellen en de werkomgeving in de mode worden verbeterd!

meldpunt

Ben jij of een naaste in een ongezonde werksituatie in de modebranche terecht gekomen? Dan kan je hier (anoniem) een melding van deze zorgwekkende werkomstandigheden maken, zodat wij met de verantwoordelijke(n) aan een oplossing kunnen werken. Samen maken we onze industrie gezonder!