Deelnemen

DEELNEMEN
De modesector is een bloeiende en dynamische industrie, waar veel mensen in willen werken. Er zijn echter ook genoeg verbeterpunten, want het is hard werken in de mode. Vindt jouw organisatie ook dat een gezonde werkomgeving hierbij centraal moet staan? Sluit je dan aan bij onze missie om de gezondheid van iedereen in de modebranche voorop te stellen en onderteken de Pledge. Alleen door samen te werken wordt The Model’s Health Pledge een succes!

Voor de zelfstandige operatie van het platform en het meldpunt, dragen ondertekenaars jaarlijks naar rato €500 – €1500 (excl. BTW) bij. Alle aanvragen worden in behandeling genomen en beoordeeld door het projectteam.

Een vertrouwenscommissie beoordeelt gedurende het jaar hoe de Pledge wordt nagekomen en neemt waar nodig contact op met ondertekenaars om ontwikkel-stappen uit te stippelen.

Bedrijven en organisaties die onderdeel willen zijn van onze beweging en gebruik willen maken van het netwerk en meldpunt van The Model’s Health Pledge, kunnen zich via onderstaand formulier opgeven. Het projectteam neemt dan binnen vijf werkdagen contact met je op.