Zo regisseert Kim Vos de catwalkchoreografie voor Liselore Frowijn

Dinsdag 28 februari was voor Liselore Frowijn een historische dag. Ze toonde haar herfst/winter 2017-collectie tijdens Paris Fashion Week. Dat was niet alleen voor haar een spannend moment, maar ook voor haar steun en toeverlaat op de catwalk Kim Vos.

Kim Vos zorgt er als catwalkchoreograaf voor dat de conceptuele ideeën van Frowijn worden vertaald naar de catwalk en dat de modellen weten wat ze moeten doen. Vos: “Wij combineren choreografie, regie en catwalktraining voor de designers.” Dat deed Vos niet alleen in Parijs, maar bijvoorbeeld ook tijdens Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. Dat dat er soms hectisch aan toegaat, kun je meemaken in deze video. “Zelfs na tien jaar ben ik nog steeds gespannen voordat de show begint.”

Credits: FREQUIN

Originele post: https://fashionweek.nl/video/952/zo-regisseert-kim-vos-de-catwalkchoreografie-voor-liselore-frowijn

pledge

belofte

Het hart van dit platform is de Pledge:
dertien beloften over het verbeteren
van de gezondheid van modellen en
het streven naar de beste
werkomstandigheden voor iedereen
in de modebranche.

Wij hebben jou nodig!
Alleen in samenwerking met alle belanghebbenden van de industrie wordt The Model’s Health Pledge een succes en zal de gezondheid van modellen en de werkomgeving in de mode worden verbeterd!

meldpunt

Ben jij of een naaste in een ongezonde werksituatie in de modebranche terecht gekomen? Dan kan je hier (anoniem) een melding van deze zorgwekkende werkomstandigheden maken, zodat wij met de verantwoordelijke(n) aan een oplossing kunnen werken. Samen maken we onze industrie gezonder!