Wil jij ook model worden? Do’s & Don’ts bij een modellenbureau…

Als je denkt dat model worden echt iets voor jou is, dan is het tijd voor actie. Maar wat moet je dan precies doen? Let op deze punten en wie weet sta je binnenkort samen op de foto met Yfke Sturm.

Make-up
Het liefst zien modellenbureau’s je zo naturel mogelijk. Doe geen make-up op, dus ook geen mascara.

Haar
Maak verschillende foto’s, het beste kan je foto’s maken met haar los en een paar met haar in een paardenstaart.

Kleding
Je lichaam moet zo goed mogelijk zichtbaar zijn. Het beste kan je kiezen voor een tanktop, skinny jeans of legging en hoge hakken. Eventueel kan je bikini foto’s opsturen, maar doe dit alleen als je je er comfortabel bij voelt.

Accessoires
Hou het zo simpel mogelijk. Doe dus doe ook geen armbanden om, zonnebrillen of petjes op.

Pose
Geen armen in de zij! Dat is een echte no-go. Zorg ervoor dat je lichaam goed te zien is; maak jezelf lang, schouders naar achteren, kin een klein beetje omhoog, benen een heel klein stukje uit elkaar.

Details
Tot slot, is het heel belangrijk dat je opschrijft wat je lengte, maten, schoenmaat en leeftijd is. Wees hier altijd eerlijk over, want niks is gênanter dan op het bureau komen en dat de boekers vragen waarom je andere maten had opgeschreven.

Veel succes!

Originele post: http://themodelhouse.tv/lifestyle-nl/wil-jij-ook-model-worden-dit-moet-je-opsturen-naar-een-modellenbureau

pledge

belofte

Het hart van dit platform is de Pledge:
dertien beloften over het verbeteren
van de gezondheid van modellen en
het streven naar de beste
werkomstandigheden voor iedereen
in de modebranche.

Wij hebben jou nodig!
Alleen in samenwerking met alle belanghebbenden van de industrie wordt The Model’s Health Pledge een succes en zal de gezondheid van modellen en de werkomgeving in de mode worden verbeterd!

meldpunt

Ben jij of een naaste in een ongezonde werksituatie in de modebranche terecht gekomen? Dan kan je hier (anoniem) een melding van deze zorgwekkende werkomstandigheden maken, zodat wij met de verantwoordelijke(n) aan een oplossing kunnen werken. Samen maken we onze industrie gezonder!