Well-being is in Fashion, door Anita Milani

We komen steeds meer te weten over de ‘Mentale Weerbaarheid van mensen. Sterker nog, we komen er, tot onderzoek, steeds meer achter dat een goede mentale gezondheid niet alleen goed is voor jou als persoon, maar dat het op een groot effect heeft op je zakelijk presteren.

Een andere reden om Anita Milani uit te nodigen voor een boeiende workshop waarbij ze ons meer vertelt over de relatie tussen mentale weerbaarheid en de mode-industrie.

Anita is een in Londen gevestigde therapeut en NLP Master Practitioner-therapeut die zich richt op het creëren en behouden van een gezonde mentaliteit. Ze heeft 18 jaar ervaring in de groothandel in luxe modebedrijven en beheert en verkoopt merken zoals Armani, Versace, Paul Smith jr, Gautier, Replay en Ted Baker.

Belangrijke vragen die tijdens de workshop naar voren kwamen, waren onder andere;
1. “Hoe de mode-industrie de geestelijke gezondheid beïnvloedt en vice versa”.
2. “Waarom is het in het belang van de mode-industrie om een ​​positief effect te hebben op de geestelijke gezondheid van de mensen die het beïnvloedt?”
3. “Welke invloed heeft de mode-industrie op de geestelijke gezondheid van de samenleving?”

Anita gaat ook in op een ander belangrijk onderwerp;
Hoe de mode-industrie iedereen beïnvloedt, zelfs als ze het zich niet realiseren!

Omdat mode zo’n krachtige impact kan hebben alleen met een kledingstuk, een kleur of een vorm, kan je je voorstellen welke impact het kan hebben op onderwerpen met betrekking tot:
– Lichaamsbeeld
– Lichaamsbeleving
– Zelfvertrouwen
– Gezondheid
– Welzijn.

Tijdens de workshop gebruikt Anita hiervoor mooie voorbeelden, zoals de film; De devil wears ​​Prada. Waar eens te meer de wereldwijde invloed van de mode-industrie duidelijk zichtbaar is.

Heb je de workshop gemist en zou je deze alsnog graag willen zien, stuur ons dan een e-mail.
Ben je geïnteresseerd in het uitbreiden van je visie, wil je een verdiepingsworkshop of een bedrijfsworkshop op maat boeken bij Anita, neem dan contact met haar op via anitamilani@hotmail.com of ga naar haar website www.anitamilani.com.

Note:
Ondertekenaars van TMHP krijgen 20% korting op een coaching sessie.
(Het aanbod is geldig tot en met eind mei 2021).

Anita Milani

pledge

belofte

Het hart van dit platform is de Pledge:
dertien beloften over het verbeteren
van de gezondheid van modellen en
het streven naar de beste
werkomstandigheden voor iedereen
in de modebranche.

Wij hebben jou nodig!
Alleen in samenwerking met alle belanghebbenden van de industrie wordt The Model’s Health Pledge een succes en zal de gezondheid van modellen en de werkomgeving in de mode worden verbeterd!

meldpunt

Ben jij of een naaste in een ongezonde werksituatie in de modebranche terecht gekomen? Dan kan je hier (anoniem) een melding van deze zorgwekkende werkomstandigheden maken, zodat wij met de verantwoordelijke(n) aan een oplossing kunnen werken. Samen maken we onze industrie gezonder!