TOPMODEL DANIELLE ROCKT IN DE NIEUWE LINGERIECOLLECTIE HUNKEMÖLLER IN 2019

Internationaal topmodel Danielle van Grondelle is ooit begonnen als straightsize (normale maat) model, vertelt zij in een interview met Glamour: https://www.glamour.nl/nieuws/celebs/a22571465/interview-plussize-model-niet-dik/
Meting na meting kwamen haar heupen helaas niet onder de heupmaat van 90 centimeter en dus dacht ze dat zij haar droom moest laten varen.
Haar vader troostte haar met de woorden: “Lieverd, er komt een tijd dat de modewereld zich gaat aanpassen aan jouw standaard van schoonheid”. En daar heeft hij meer dan gelijk in gekregen.

Van New York Fashion Week tot aan de Vogue Italia, inmiddels werkt Daniëlle al een aantal jaar aan de top van de modellen industrie.
En zo ziet ook Hunkemoller haar; als een echte powervrouw. Daniëlle staat model voor de nieuwe #BraStories campagne, die in het voorjaar van 2019 verkrijgbaar zal zijn. Beauty begins underneath. De basis voor een zelfverzekerde look begint dan ook bij de perfecte lingerie. Hunkemoller geeft op hun website alvast een kleine sneak peek van de photoshoot. Kijk dus voor meer informatie op: https://www.hunkemoller.nl/nl_nl/blog/fashion/topmodel-danielle-lingerie/

pledge

belofte

Het hart van dit platform is de Pledge:
dertien beloften over het verbeteren
van de gezondheid van modellen en
het streven naar de beste
werkomstandigheden voor iedereen
in de modebranche.

Wij hebben jou nodig!
Alleen in samenwerking met alle belanghebbenden van de industrie wordt The Model’s Health Pledge een succes en zal de gezondheid van modellen en de werkomgeving in de mode worden verbeterd!

meldpunt

Ben jij of een naaste in een ongezonde werksituatie in de modebranche terecht gekomen? Dan kan je hier (anoniem) een melding van deze zorgwekkende werkomstandigheden maken, zodat wij met de verantwoordelijke(n) aan een oplossing kunnen werken. Samen maken we onze industrie gezonder!