TOPMODEL DANIELLE ROCKT IN DE NIEUWE LINGERIECOLLECTIE HUNKEMÖLLER IN 2019

Internationaal topmodel Danielle van Grondelle is ooit begonnen als straightsize (normale maat) model, vertelt zij in een interview met Glamour: https://www.glamour.nl/nieuws/celebs/a22571465/interview-plussize-model-niet-dik/
Meting na meting kwamen haar heupen helaas niet onder de heupmaat van 90 centimeter en dus dacht ze dat zij haar droom moest laten varen.
Haar vader troostte haar met de woorden: “Lieverd, er komt een tijd dat de modewereld zich gaat aanpassen aan jouw standaard van schoonheid”. En daar heeft hij meer dan gelijk in gekregen.

Van New York Fashion Week tot aan de Vogue Italia, inmiddels werkt Daniëlle al een aantal jaar aan de top van de modellen industrie.
En zo ziet ook Hunkemoller haar; als een echte powervrouw. Daniëlle staat model voor de nieuwe #BraStories campagne, die in het voorjaar van 2019 verkrijgbaar zal zijn. Beauty begins underneath. De basis voor een zelfverzekerde look begint dan ook bij de perfecte lingerie. Hunkemoller geeft op hun website alvast een kleine sneak peek van de photoshoot. Kijk dus voor meer informatie op: https://www.hunkemoller.nl/nl_nl/blog/fashion/topmodel-danielle-lingerie/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.