Nederlandse modellen gooien hoge ogen tijdens de Louis Vuitton cruise show

Hollands glorie in Japan: alweer scoren de Nederlandse modellen hoog op de internationale catwalk. De collectie van ontwerper Nicolas Ghesquière bevatte samoerai-achtige invloeden en mocht getoond worden door onder meer Julie Hoomans, Kiki Willems Sara Dijkink Marte Mei van Haaster en Daphne Simons. Bekijk hier hoe zij Nederland vertegenwoordigden op de catwalk van Louis Vuitton Cruise 2018 in Kyoto Japan.

De volledige show kun je bekijken op de website van Louis Vuitton.

Originele post: https://fashionweek.nl/artikel/15mei17-nederlandse-modellen-gooien-hoge-ogen-tijdens-de-louis-vuitton-cruise-show

pledge

belofte

Het hart van dit platform is de Pledge:
dertien beloften over het verbeteren
van de gezondheid van modellen en
het streven naar de beste
werkomstandigheden voor iedereen
in de modebranche.

Wij hebben jou nodig!
Alleen in samenwerking met alle belanghebbenden van de industrie wordt The Model’s Health Pledge een succes en zal de gezondheid van modellen en de werkomgeving in de mode worden verbeterd!

meldpunt

Ben jij of een naaste in een ongezonde werksituatie in de modebranche terecht gekomen? Dan kan je hier (anoniem) een melding van deze zorgwekkende werkomstandigheden maken, zodat wij met de verantwoordelijke(n) aan een oplossing kunnen werken. Samen maken we onze industrie gezonder!