Met deze workout krijgt Kendall Jenner haar lichaam Victoria’s Secret ready in 11 minuten

Het zal niemand verbazen dat Kendall Jenner een strak sportregime heeft. Naast Victoria’s Secret model is de Amerikaanse ster het gezicht van lingeriemerk La Perla. Voor beide merken traint Kendall hard om haar lijf strak te houden. Naast zware workouts met personal trainer Gunnar Peterson heeft Jenner een workout app voor thuis of voor als ze op reis is en geen toegang heeft tot een sportschool. De app is vanaf nu te downloaden via Kendallj.com.

Rock hard abs

De workout in Kendalls app bestaat uit slechts dertien stappen en is binnen elf minuten (!) te realiseren. De workout lijkt misschien simpel, aangezien deze maar van korte duur is, maar spierpijn zal je er gegarandeerd van krijgen. Van planken en crunches tot donkey kicks. De workout richt zich voornamelijk op de buikspieren, Kendall: ‘Ik volg het liefst een zware training voor mijn buikspieren zodat het de volgende dag zelfs pijn doet om te lachen.’

Lees in de gallery van Vogue stap voor stap hoe je binnen elf minuten dezelfde rock hard abs krijgt als Jenner.

Originele post: https://www.vogue.nl/beauty/health-and-fitness/gallery/met-deze-workout-krijgt-kendall-jenner-haar-lichaam-victoria-s-secret-ready-in-11-minuten/side-plank-elbow-to-knee-crunches

pledge

belofte

Het hart van dit platform is de Pledge:
dertien beloften over het verbeteren
van de gezondheid van modellen en
het streven naar de beste
werkomstandigheden voor iedereen
in de modebranche.

Wij hebben jou nodig!
Alleen in samenwerking met alle belanghebbenden van de industrie wordt The Model’s Health Pledge een succes en zal de gezondheid van modellen en de werkomgeving in de mode worden verbeterd!

meldpunt

Ben jij of een naaste in een ongezonde werksituatie in de modebranche terecht gekomen? Dan kan je hier (anoniem) een melding van deze zorgwekkende werkomstandigheden maken, zodat wij met de verantwoordelijke(n) aan een oplossing kunnen werken. Samen maken we onze industrie gezonder!