Laat je stem horen!


In samenwerking met onderzoeks- en adviesbureau Sardes presenteren wij met trots de eerste Modellen Enquête!

Om het onderzoek te laten slagen, hebben wij jullie hulp hard nodig! Ben jij model (geweest)? Vul dan de enquete in! Werk jij in de modebranche of ken jij modellen? Deel dan de link! Wij willen zoveel mogelijk modellen bereiken om een goed beeld te krijgen van de industrie. Zo kunnen wij aandachtspunten signaleren en aanpakken. Op deze manier werken we samen aan de gezondheid van modellen en aan gezonde werkomstandigheden in de modebranche. Hieronder vind je de link naar de modellen enquete:

Modellen Enquete 2018 of https://sardes.datacoll.net/eyukmjsolt?l=nl

De enquête is helemaal anoniem en invullen duurt ongeveer tien minuten. De resultaten worden geanalyseerd en gedeeld met het TMHP netwerk. Ook zullen wij deze presenteren tijdens het jaar event op 6 september in aanwezigheid van Staatssecretaris Paul Blokhuis.

Alvast bedankt voor het delen!

x het team van The Model’s Health Pledge

pledge

belofte

Het hart van dit platform is de Pledge:
dertien beloften over het verbeteren
van de gezondheid van modellen en
het streven naar de beste
werkomstandigheden voor iedereen
in de modebranche.

Wij hebben jou nodig!
Alleen in samenwerking met alle belanghebbenden van de industrie wordt The Model’s Health Pledge een succes en zal de gezondheid van modellen en de werkomgeving in de mode worden verbeterd!

meldpunt

Ben jij of een naaste in een ongezonde werksituatie in de modebranche terecht gekomen? Dan kan je hier (anoniem) een melding van deze zorgwekkende werkomstandigheden maken, zodat wij met de verantwoordelijke(n) aan een oplossing kunnen werken. Samen maken we onze industrie gezonder!