Hoe je na de feestdagen weer in balans komt

Zo help je je lichaam er weer bovenop als je tijdens de feestdagen iets teveel hebt opgeschept. Gevulde kalkoen met cranberry, pure chocolademousse, Mimi Thorissons gekarameliseerde beetroot tarte tatinWe hear you. Het was niet te weerstaan. Dit verhaal is opgetekend met als doel je (en waarschijnlijk ook ons redacteuren tijdens Kerst) uit de brand te helpen.

Happy zone
Kerst is dan eindelijk hier. Misschien staat er nog een feestmaal op het menu voor vanavond en heb je uitbuiken ondertussen tot sport verheven. Schreeuwt je buik (letterlijk): ‘Too much on your plate‘? Zo balanceer je het de volgende dag weer uit en druk je op Reset. Met de juiste voedingsstoffen en een slimme detox, waardoor je echt niet bent overgeleverd aan een eindeloze vastenkuur, tot een quick fix in de vorm van een reinigende thee en simpelweg een blokje om. Voor je het weet ben je weer in je ‘happy zone‘. Ga voor de tips naar website van Vogue!

Original post: https://www.vogue.nl/beauty/health-and-fitness/gallery/cure-your-food-binge-hoe-je-de-dag-na-kerst-weer-in-balans-komt 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.