Hoe je na de feestdagen weer in balans komt

Zo help je je lichaam er weer bovenop als je tijdens de feestdagen iets teveel hebt opgeschept. Gevulde kalkoen met cranberry, pure chocolademousse, Mimi Thorissons gekarameliseerde beetroot tarte tatinWe hear you. Het was niet te weerstaan. Dit verhaal is opgetekend met als doel je (en waarschijnlijk ook ons redacteuren tijdens Kerst) uit de brand te helpen.

Happy zone
Kerst is dan eindelijk hier. Misschien staat er nog een feestmaal op het menu voor vanavond en heb je uitbuiken ondertussen tot sport verheven. Schreeuwt je buik (letterlijk): ‘Too much on your plate‘? Zo balanceer je het de volgende dag weer uit en druk je op Reset. Met de juiste voedingsstoffen en een slimme detox, waardoor je echt niet bent overgeleverd aan een eindeloze vastenkuur, tot een quick fix in de vorm van een reinigende thee en simpelweg een blokje om. Voor je het weet ben je weer in je ‘happy zone‘. Ga voor de tips naar website van Vogue!

Original post: https://www.vogue.nl/beauty/health-and-fitness/gallery/cure-your-food-binge-hoe-je-de-dag-na-kerst-weer-in-balans-komt 

pledge

belofte

Het hart van dit platform is de Pledge:
dertien beloften over het verbeteren
van de gezondheid van modellen en
het streven naar de beste
werkomstandigheden voor iedereen
in de modebranche.

Wij hebben jou nodig!
Alleen in samenwerking met alle belanghebbenden van de industrie wordt The Model’s Health Pledge een succes en zal de gezondheid van modellen en de werkomgeving in de mode worden verbeterd!

meldpunt

Ben jij of een naaste in een ongezonde werksituatie in de modebranche terecht gekomen? Dan kan je hier (anoniem) een melding van deze zorgwekkende werkomstandigheden maken, zodat wij met de verantwoordelijke(n) aan een oplossing kunnen werken. Samen maken we onze industrie gezonder!