Dit zijn dé beauty geheimen van topmodellen

Een stralende perzik huid: wie droomt daar nou niet van? Terwijl jij genoeg drinkt, en je gezicht twee keer per dag insmeert, lukt het je maar niet om dit resultaat te bereiken. Hoe kan het dan dat topmodellen die wekelijks vliegen, en weinig slapen dit wel lukt? Deze topmodellen delen hun geheim met jou!

Olivia Hunter
Tijdens haar werkdagen wordt er niet zuinig aan gedaan met make-up, daarom zorgt ze dat ze in haar vrije tijd haar huid laat rusten door geen make-up te dragen. Ook hangt ze regelmatig boven een bak water met munt, en een theedoek over haar hoofd, om haar poriën te openen.

Bella Hadid
Al haar beauty-tricks leert ze van haar zus Gigi, en daarmee heeft ze meteen de bekendste trick te pakken! Tandpasta smeren op je puistje zorgt ervoor dat hij uitdroogt. Maar, let wel op! Smeer het niet op de rest van je gezicht want dit zorgt voor uitdroging. Voor de Victoria’s Secret Show drinken de modellen bijvoorbeeld 2 weken geen alcohol meer om alle soorten zout en suiker te vermijden.

Nicole Atieno
Het reinigen van je gezicht is het halve werk voor de volgende dag, aldus dit topmodel. Zij reinigt haar gezicht twee maal met een hydraterend gezichtsdoekje, doet een masker op en brengt hierna nog eens een vochtinbrengende crème aan.

Jay Wright
Na een show komt zij graag thuis om haar eigen gezichtsmasker in elkaar te flansen. Het recept? Een mengsel van avocado en honing.

Jasmine Tookes
Dit Victoria’s Secret model wikkelt ijs in een handdoek en houd dit langs haar gezicht wanneer het smelt. Hierdoor wordt de bloedcirculatie versnelt en neutraliseert het de rode plekjes. Ook kun je kiezen om je gezicht onder te dompelen in een bak ijswater,  maar dat is wat minder prettig.

Originele post: http://themodelhouse.tv/beauty-nl/dit-zijn-de-beauty-geheimen-van-topmodellen-2/

pledge

belofte

Het hart van dit platform is de Pledge:
dertien beloften over het verbeteren
van de gezondheid van modellen en
het streven naar de beste
werkomstandigheden voor iedereen
in de modebranche.

Wij hebben jou nodig!
Alleen in samenwerking met alle belanghebbenden van de industrie wordt The Model’s Health Pledge een succes en zal de gezondheid van modellen en de werkomgeving in de mode worden verbeterd!

meldpunt

Ben jij of een naaste in een ongezonde werksituatie in de modebranche terecht gekomen? Dan kan je hier (anoniem) een melding van deze zorgwekkende werkomstandigheden maken, zodat wij met de verantwoordelijke(n) aan een oplossing kunnen werken. Samen maken we onze industrie gezonder!