De onderzoeksmodellen – Gescout worden

De podcast ‘De Onderzoeksmodellen’ is speciaal voor nieuwsgierige aagjes in de modewereld. Rachel Pouwer en Maaike Klaasen werken opgeteld ruim 25 jaar in de modellenwereld. Tijdens hun carrières zijn ze talloze dilemma’s, vooroordelen en gênante situaties tegengekomen. Van gescout worden tot crashdieet, van modellenhuizen tot lopen
op (te) hoge hakken.
Elke aflevering nemen ze een ander onderwerp onder de loep, om jullie een kijkje te geven achter de schermen van de modellen wereld. In deze aflevering kijken ze naar het begin van je modellen carrière: het moment van gescout worden. Maaike en Rachel bespreken hoe zij zijn gescout, hoe je gescout kunt worden en waar modellenscouts zoal op letten. En hoe heeft zich dit de afgelopen 10 jaar ontwikkeld?


https://podtail.nl/podcast/de-onderzoeksmodellen/1-3-onder-de-loep-gescout-worden/

pledge

belofte

Het hart van dit platform is de Pledge:
dertien beloften over het verbeteren
van de gezondheid van modellen en
het streven naar de beste
werkomstandigheden voor iedereen
in de modebranche.

Wij hebben jou nodig!
Alleen in samenwerking met alle belanghebbenden van de industrie wordt The Model’s Health Pledge een succes en zal de gezondheid van modellen en de werkomgeving in de mode worden verbeterd!

meldpunt

Ben jij of een naaste in een ongezonde werksituatie in de modebranche terecht gekomen? Dan kan je hier (anoniem) een melding van deze zorgwekkende werkomstandigheden maken, zodat wij met de verantwoordelijke(n) aan een oplossing kunnen werken. Samen maken we onze industrie gezonder!