De favoriete workout van Yfke Sturm

Als model moet je natuurlijk altijd in shape zijn. Yfke doet sinds haar vijftiende al modellenwerk en weet als de beste hoe je in vorm komt en vooral ook hoe je zo blijft. Haar tips deelt ze graag met ons. Afgelopen week kwam Yfke langs bij The Modelhouse TV om even lekker te trainen met onze personal trainer Dennis. En wat een geluk! Wij mochten haar favoriete workout filmen. Deze oefeningen kun je twee tot drie keer per week gewoon lekker thuis doen! Kijk snel! En mocht je ook geïnspireerd raken om te gaan sporten, veel succes!

Originele post: http://themodelhouse.tv/sports-nl/mijn-favoriete-workout/

pledge

belofte

Het hart van dit platform is de Pledge:
dertien beloften over het verbeteren
van de gezondheid van modellen en
het streven naar de beste
werkomstandigheden voor iedereen
in de modebranche.

Wij hebben jou nodig!
Alleen in samenwerking met alle belanghebbenden van de industrie wordt The Model’s Health Pledge een succes en zal de gezondheid van modellen en de werkomgeving in de mode worden verbeterd!

meldpunt

Ben jij of een naaste in een ongezonde werksituatie in de modebranche terecht gekomen? Dan kan je hier (anoniem) een melding van deze zorgwekkende werkomstandigheden maken, zodat wij met de verantwoordelijke(n) aan een oplossing kunnen werken. Samen maken we onze industrie gezonder!