De favoriete gezonde juices van Meghan Markle, Ashley Graham, Doutzen Kroes en meer

Als je de eetdagboeken van celebrities erop naslaat dan is er de laatste jaren één gemene deler te vinden: de gezonde groente- en fruit juices tjokvol vitamines. Van Meghan Markle en Doutzen Kroes tot Venus Williams en Ashley Graham, de meeste vrouwen wiens beroep een gezond en fit lichaam voorschrijft, zweren bij een juice als onderdeel van hun dagelijkse dieet. Tip: bij Vogue krijg je nu een luxe blender cadeau, waarmee je deze juices in een handomdraai zelf thuis maakt en heel makkelijk meeneemt voor onderweg of naar je werk.

Originele bron: https://www.vogue.nl/beauty/health-and-fitness/artikel/de-favoriete-gezonde-juices-van-meghan-markle-ashley-graham-doutzen-kroes-en-meer

Doutzen Kroes

Wat:
drie green juices
Ingrediënten: 
Greenjuice 1: citroen, grapefruit en sinaasappel
Greenjuice 2: het groene poeder Original Superfood Greens van Whole Foods, tarwegras, chiazaden en water.
Greenjuice 3: bananen, chiazaden, cacaobonen, Camu en Maca oliën
Welk moment van de dag:
bij het opstaan, voor het ontbijt
Doutzen over haar juices: 
Doutzen houdt er dus een heel uitgebreid juice-ontbijt op na, zo deelde ze eerder met de Britse Vogue:
‘Als ik opsta, pers ik citroen, grapefruit en sinaasappel tot een sap voor mijn man, mijn zoon en ik. Daarna mix ik een groen poeder (Original Superfood Greens van Whole Foods), tarwegras (The Power of Grass, Whole Foods), chiazaden en water tot een shake. Het is ontzettend vies, maar je moet het gewoon in één keer achterover slaan. Voor mijn derde shake blend ik een banaan, chiazaad, cacaobonen en Camu- en Maca oliën. Ik zit altijd zo vol nadat ik deze juices achterelkaar gedronken heb. Daarna ga ik naar mijn werk en heb ik een normaal ontbijt.’

pledge

belofte

Het hart van dit platform is de Pledge:
dertien beloften over het verbeteren
van de gezondheid van modellen en
het streven naar de beste
werkomstandigheden voor iedereen
in de modebranche.

Wij hebben jou nodig!
Alleen in samenwerking met alle belanghebbenden van de industrie wordt The Model’s Health Pledge een succes en zal de gezondheid van modellen en de werkomgeving in de mode worden verbeterd!

meldpunt

Ben jij of een naaste in een ongezonde werksituatie in de modebranche terecht gekomen? Dan kan je hier (anoniem) een melding van deze zorgwekkende werkomstandigheden maken, zodat wij met de verantwoordelijke(n) aan een oplossing kunnen werken. Samen maken we onze industrie gezonder!