4 tips om efficiënt in te pakken

Praktisch denken als je inpakt lijkt misschien een simpel concept, maar efficiënt inpakken is makkelijker gezegd dan gedaan. Hierbij 4 tips die kunnen helpen:

  • Eén paar schoenen voor overdag, één voor s’avonds Dat is voor vrouwen natuurlijk lastig kiezen! Het beste is om comfortabele, neutraal gekleurde paren mee te nemen. Dan kun je makkelijk combineren.
  • Sorteer je – enorme – make-up collectie Heb je écht drie oogschaduwpaletten nodig? Als een product niet absoluut noodzakelijk is (d.w.z. foundation, mascara, eyeliner, blush, bronzer, etc.), laat het dan thuis! Bij elk item dat je inpakt moet je jezelf afvragen of je een paar dagen zonder kan. De kans is groot dat je dat kan en dus hoef je het niet mee te nemen.
  • Pak niet teveel in! Als je al begint met een enorme koffer te vullen met kleding, dan pak je zeker weten te veel in. Ga je twee weken of korter op reis, daag jezelf dan uit door een kleinere koffer te kiezen.
  • Neem verschillende outfits mee. Als je moet bezuinigen op kleding, kies dan een aantal stukken die je kunt mixen & matchen, en creëer verschillende setjes! Een spijkerbroek is prima geschikt voor de 5 shirtjes die je meeneemt en je favoriete zwarte jasje past goed bij elke outfit.

Originele post: http://themodelhouse.tv/beauty-nl/4-tips-om-efficient-in-te-pakken

pledge

belofte

Het hart van dit platform is de Pledge:
dertien beloften over het verbeteren
van de gezondheid van modellen en
het streven naar de beste
werkomstandigheden voor iedereen
in de modebranche.

Wij hebben jou nodig!
Alleen in samenwerking met alle belanghebbenden van de industrie wordt The Model’s Health Pledge een succes en zal de gezondheid van modellen en de werkomgeving in de mode worden verbeterd!

meldpunt

Ben jij of een naaste in een ongezonde werksituatie in de modebranche terecht gekomen? Dan kan je hier (anoniem) een melding van deze zorgwekkende werkomstandigheden maken, zodat wij met de verantwoordelijke(n) aan een oplossing kunnen werken. Samen maken we onze industrie gezonder!