Huidverbetering | Schoonheid van binnen

Veel huidmerken beseffen steeds meer dat huidverbetering niet alleen iets is van de ‘buitenkant’ maar dat er ook van de ‘binnenkant’ gewerkt kan worden.

Huidverbetering door voeding en lifestyle

Aanvankelijk was dit vooral het toevoegen van een lijn met voedingssupplementen om de huid te ondersteunen. Uiteraard is dit eigenlijk nog steeds een vorm van symptoombestrijding als goede voeding en training, stressreductie en mentale kracht niet aan bod komen.

Dit alles heeft namelijk een zeer belangrijke invloed op de kwaliteit van de huid. Ik merk dat de beautybranche deze onderdelen graag wil integreren in hun concepten, maar dat een stuk moeilijker is dan een creme of supplementen verkopen.

Het streven van de beautyproducten is naar een optimale elasticiteit, vochtgehalte en dikte van de huid in het hier en nu, maar ook de veroudering moet worden vertraagd. En dan hebben we het over de relatief gezonde huid. Er zijn natuurlijk ook allerlei klachten die heftiger van aard zijn zoals psoriasis, eczeem, acne, roos, huidschimmel en nog veel meer. In dat geval worden er vaak hoog gedoseerde medische huidcremes voor geschreven door de apotheek, omdat de vrij verkrijgbare huidcremes tekort schieten op dit vlak.

Voeding en lifestyle hebben een grote invloed op lichte, maar ook zware huidklachten. Bij het overstappen op De hormoonfactor lifestyle gaat de huid vaak binnen korte tijd er al gezonder uitzien. Ook klachten als eczeem en acne verdwijnen in veel gevallen, en psoriasis kan sterk verminderen of zelfs geheel verdwijnen.

Processen bij huidverbetering die spelen van binnenuit zijn oxidatie- en glycatieschade, ontstekingen en hormonale invloeden. Wil je hier graag meer over lezen, ga dan naar:
Originele post: https://www.dehormoonfactor.nl/huidverbetering-schoonheid-van-binnen

Ralph Moorman

Doe de gratis test: https://www.dehormoonfactor.nl/#startpakket

pledge

belofte

Het hart van dit platform is de Pledge:
dertien beloften over het verbeteren
van de gezondheid van modellen en
het streven naar de beste
werkomstandigheden voor iedereen
in de modebranche.

Wij hebben jou nodig!
Alleen in samenwerking met alle belanghebbenden van de industrie wordt The Model’s Health Pledge een succes en zal de gezondheid van modellen en de werkomgeving in de mode worden verbeterd!

meldpunt

Ben jij of een naaste in een ongezonde werksituatie in de modebranche terecht gekomen? Dan kan je hier (anoniem) een melding van deze zorgwekkende werkomstandigheden maken, zodat wij met de verantwoordelijke(n) aan een oplossing kunnen werken. Samen maken we onze industrie gezonder!